2014. június 5., csütörtök

Connect Coaching

Mai napon kiemelten a fókuszomban van, hogy az internet adta lehetőség az emberek életét 2 irányba tudja elfordítani:

1.) Pozitív történések célirányosan, kihasználva - most maradjunk konkrétan a Facebook erejénél! Olyan mérhetetlen erő lakozik a közösség erejében, amely félelmetes számomra ha picit mélyebben bele gondolok. Olyan Márkanév megismertetése és elismerése Magyarországon is, amely a világban már mindenhol a legmagasabb szinten van, mint a Talk Fusion.

2.) Facebook függőség, fókusz elvitel és nyomulás sikerek nélkül, természetesen alacsony szintén és minősíthetetlenül rossz minőségben. A negatív hírekre az emberek felkapják a fejüket, és már megy is a sodrás....lefelé, még lejjebb.


Melyik szimpatikusabb számodra?

Az alábbi 2 fotó közül is kérdés, melyik szimpatikusabb számodra? A Talk Fusion Connectet közel 2 percben bemutatom számodra, s kérlek teljes képernyőn nézd meg, s el tudod dönteni, melyik vonatra ülsz fel szívesebben, amely fényesebességgel visz a célod felé, vagy a gőzmozdonyba, amely elér az uticélba szintén!

1.



2.



A skypet ismered, hisz 10 éves múltja van, ingyenes (no persze ez csak a csali!), viszont teret nyert, volt korábban a Messenger talán? lesöpörte a piacról. Már nincs. 
A Connect számodra még ismeretlen, a skype ismert. Különbség oly annyira jelentős, mint a facebook 2 irányba történő elterelődése lehet. 
Melyik szimpatikusabb számodra, főleg ha Céljaid vannak, prezentációkat tartasz, trénerkedsz, tanítasz stb. ami igen divatos lett mostanában. 
1.) 1 Embert szeretnél képernyő megosztással tanítani egy időben vagy 500 Embert? Ez is egy fontos kérdés?
2.) Minőségre törekszel vagy mennyiségre?
3.) Középszerűségből ki akarsz emelkedni, vagy inkább megbékélsz a jelenlegi komfort zónáddal?
4.) Konkurenciát ki akarod pipálni, vagy te leszel kipipálva?
5.) Most az információ birtokosa akarsz lenni, vagy másoknak hagyod ezt a lehetőséget?
6.) Pénzbevételi forrás Most hatalma hogy a gyermeked szemébe tudj nézni, vagy szégyenkezés "mert nincs pénzem fagyit venni most kisfiam!"

Hiszem, hogy e gondolataim eljutnak sok emberhez és az Ébresztő csengő megszólal! Több helyen, egyre több helyen!

NE HABOZZ INFORMÁCIÓT KÉRNI MOST!

Elérhetőségeim a piros telefonra kattintva!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!