2014. szeptember 12., péntek

Jobb velünk-együtt a Világ

Gödöllő az Én városom.

Szeptember 12. van, 12 éve élek Gödöllőn, célom és álmaim eléréshez vezető őt kanyargós volt eddig is, hogy finoman fejezzem ki magam. Tapasztalatom, érzésem és cselekedetem mást mint 12 évvel ezelőtt volt. (De kinél nem?) Fontos számomra, s ezt az érzést szeretném átadni, közvetíteni: Egyszerűen fogalmazva azt szoktam mondani, "ma már nem kopogtatunk a szomszédba egy pohár cukorért, ha épp otthon kifogyott..." Ez hiányzik, nagyon hiányzik, úgy mint az emberek arcáról a mosoly, a boldogság, a szeretet tükrözése. Örökké hálás vagyok Miskey Zoltánnak, akitől kaptam egy könyvet ajándékba múltév júniusában, Szabó Péter: Állj félre a saját utadból c. könyvet, a szeptemberi Sikertérkép rendezvényen való VIP vendégként pedig valóban az Életem megváltozásának mérföldköve következett be.
Azóta a rostám nagyon működik, felgyorsult állapotban. Sok-sok "új barát" aki már nem is "barát" érdekkapcsolatok és sorolhatnám, de ez már nekem nem lényeges, mert megyek az utamon, teszem azt amit tennem kell.

* Minden, amire szükségem van bennem van
* A Szeretet amire szükségem van bennem van
* Az Erő amire szükségem van bennem van.
* A Hitem, amire szükségem van bennem van.
* A Bőség, amire szükségem van bennem van.

Csodálatos dolog történt ma velem. Találkoztam a Boldogságprogram gödöllői Klub vezetőjével, Józsa Andival. Segítője és  részese leszek és vagyok annak a Csodának, ami belülről a szívemből fakad. Városomban, a baráti körben, ismeretségemen belül és kívül el tudom juttatni a Szeretet erejével Bagdi Bella által megálmodott programot. A gödöllői Boldogságprogram zárt csoportja itt érhető el. Nézz körül a weboldalon, csatlakozz TE is közénk. Mi itt vagyunk és várunk Szeretettel.




Ha több információt szeretnél, iratkozz fel a feliratkozó panelen, felveszem veled a kapcsolat, a blogban szereplő bármely témakörben. Kérésem, segíts ezt az információt eljuttatni Gödöllő- és környéke lakóihoz, hogy segíteni tudjunk azoknak az Embereknek, akik szívesen részt vesznek e csodálatos programban.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!