Tudatos Életmódváltás

"Az egész-ség, ahogy a szó üzeni, azt jelenti, hogy "egész" vagy, teljes. Önmagaddal és a világgal egységben élsz. Harmóniában van a tested a lelkeddel, lelked a szellemeddel. Gondolataid és érzéseid segítik a szerveid és sejtjeid működését. Egész lényed harmóniában, vagyis szeretetben él a többi emberrel és az egész természettel. Alapvető létélményed ilyenkor a boldogság."
/Müller Péter/

 Tudatos Szupernagyi webáruháza

15 perces videót ha meghallgatod, minden amire szükséged van benne van ahhoz, hogy a WEBSHOP online ajtaját kinyisd. Tekints körül, részletes leírások döntésed előtt.Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász tanácsai néhány videóban, a BDS Vitality termékcsalád termékeivel.  Fotóra kattintva részletes, rövid videók a termékek használatával kapcsolatosan.


Forrás: életmódtanács.hu

Influenza, megfázás


Itt van az ősz, a taknyos időszak, az immunrendszer gyengülése. Éppen itt az ideje, hogy gondoskodjunk saját magunk egészségéről, a vitaminokról. Dr Csomai Zita rövid videójában felhívja a figyelmünket hogy mit és hogyan javasol. Ajánlom szíves figyelmedbe!

OO

Depresszió & stressz


Csontok egészségeMiért ne féljünk a ráktól?

Az agy működéseAllergiárólAgyi katasztrofák, a Stroke megelőzése


Információk itt elérhetőek és regisztrációs lehetőség!


Felhívást teszek közzé! Figyelem!Egészséges táplálkozás, receptek készítése videó hírlevélben. Mai ebédem, szeptembe 8-án vasárnap. 1,5 hónapja elindultam a Tudatos Szupernagyi arculatom kialakításán, ami természetesen teljes életmód váltást igényel. Első körben a táplálkozási szokásomat kell megváltoztatnom. Részletekről itt természetesen nem írok, de ha feliratkozol hozzám itt a jobb oldalon, kitöltöd adataidat, felveszem veled a kapcsolatot. 
Viszont olyan háziasszonyok jelentkezését várom, akik tudatosan akarnak táplálkozni, élni, gondolkodni, cselekedni és természetesen hajlandóak is érte tenni, mert magától nem megy mint semmi más sem a világon.
2013. decemberben készítettem egy videó hírlevelet, lilahagyma lekvár készítéséről, ami bizony távol volt még az egészséges táplálkozástól, de íme itt meg tudod tekinteni a videó hírlevelet, e fotóra kattintva. 


Meg és érkezett egy pillanat alatt az ötlet, a felhívásom, mert bizony sokszor gondot okoz nekem is a receptek elkészítése, az új módszerekkel. Ma már csak kókusz zsírt használok (erre van egy jó forrásom, + egyéb alapanyagok beszerzésére is, de nyilván majd a tulajdonossal való egyeztetés után közzé fogom azt is tenni itt!), teljes kiőrlésű lisztet, csirkét és pulykát.....stb. de ezekről vannak információim, de érdeklődés esetén tudom csak átadni!)
Hálás köszönetem a BodyWaks cég 2 tulajdonosának, akiknek köszönhetően elindultam ezen az úton, de természetesen a Cég egyeztetésével ezt is közzé fogom tenni!)

Receptek - egészséges táplálkozás - tudatos életmód váltás, boldogabb napok, mosolygós arcok, hittel és kitartással, tenni akarással lévő csodás partnereimet, barátaimat keresem. Ha Te is úgy érzed, érdekel és el tudsz indulni velem velünk, ne habozz felvenni a kapcsolatot. Egészséges lilahagyma lekvár készítéséhez várom az érdeklődőket, akik kreatív módon videó hírlevelek készítésében be szeretnék mutatni a nagyközönségnek (van érdeklődés bőségesen.....)

Sok összetevője van, de végül is az a lényeg, elindultam az ÉLETmód-Váltás útján, fizikálisan is. Ma már Szántai Zsoltnak & Szántai Enikőnek köszönhetően - nagy kávés voltam - koffein mentes kávét iszom, tehén tej- és tejtermékek kiürítve a háztartásból, fehér kenyér, fehér liszt, sertéshús- és vörös hús (amit imádtam!) kipipálva. Megértettem, mennyire fontos a táplálkozás, és nyilván nem a megszokott módon, hanem személyre szabottan kaptam meg a megfelelő információt, ami Döntés-hozatalra kényszerített. Ma már Hálás vagyok, mert tudom csak rajtam múlik az egészséges életem Most-ban és a jövőben. 
De a felismerésem másra is kiterjedt. Magyarországi Cég, aki természetes alapanyagokból gyárt különböző termékeket, adalékanyagok nélkül. Miért is nem ezeket használom? Kérdeztem magamtól ma a nagytakarítás közepén? Jó kérdés, már meg is néztem, mi az ami az Én előnyömet szolgálja. Tanulmányozásom arra engedett következtetni, hogy minden előnyömre válik. Akkor rajta.....az alábbi fotóra kattintva meg tudod nézni a kiváló magyar termékeket (fogkrém, mosószer, mosogatószer, mosópor nem sorolom nézd meg bátran!) 
Méhpempőből készült táplálékkiegészítők, természetgyógyászok, orvosok ajánlásával, tapasztalatok alapján. Eszembe is jutott, hogy én már a MÉHPEMPŐ ITALPORT használtam, s igen erős vitalitásom volt tőle.  (megjegyzem rákos sejtek elpusztítására is alkalmas!!!)
Szeretném felhívni a figyelmed a megtekintésre, a az alábbi BDS VITALITY (a világ 10 legnépszerűbb gyógynövényének megismertetésével) fotóra ha klikkelsz, részleteket tudsz olvasni, látni.
Bioboltok figyelmébe is ajánlom!!!!


Azoknak akik az influenzát csak a hírekből akarják ismerni......vitamin bomba, természetes, lúgosít, immunizál!
Egyedülálló technológiával stabilizált, liofilizált( fagyasztva szárított) Méhpempős italpor, nano kurkuminnal! Finom, a gyerekek is hajlandóak meginni,ellenben a nem stabilizált 24 órán belül el kezd veszíteni az erejéből és  keserű!
Magyar vállalkozás,18 éve működik, a Top 10 gyógynövény és gyógygomba kivonatokat forgalmazza, minden termék szuper hatékony,mindent a tökéletes felszívódásért,vivő anyag nélkül, 100%- ban természetes, nano technologia ( 5 mikron nagyság, sejtszinten hat) antioxidánsok....stb, mcsúcs termék? liofilizált (fagyasztva szárított) méhpempő-nano kurkuminnal, a kurkumin a kurkuma aktív hatóanyaga kb. 2% - a a kurkumának,és mindez nano szinten- gondold el az erejét- nem kell hűtőben tárolni,maximális hatóanyag tartalom..... Nézzétek meg,érdemes!!

Látásjavító kínai szemmasszázs

Olyan videóra találtam, amit közzé kell tennem. Saját bőrömön tapasztalom a szem fontosságát, hálás vagyok hogy megtaláltam ezt a videót. Forrást itt találtam!

Nézzünk csak körben az ismerőseink között, az utcán vagy a tömegközlekedésen, hányan hordanak szemüveget. Meglepően sokan! És a modern életvitelünknek köszönhetően, annak, hogy napunk nagyon-nagy százalékát egy valamilyen monitor előtt töltjük, egyre csak romlik a látásunk. Legyen az tévé, számítógép, tablet, mobil vagy okostelefon, e-book vagy nevezzük bárhogy, a lényeg az, hogy a szemünk az, csak romlik.
Kínában viszont sokkal okosabbak az emberek, úgy tűnik. Az iskolákba kötelezően bevezették a reggeli szemmasszázst, amit közösen végeznek el a diákok a tanóra megkezdése előtt. Négy lépésből áll, és nem tűnik bonyolultnak. A masszázs felfrissíti a szem körüli keringést, az izomműködést, beindítja az energiák áramlását, mely biztosítja a szem kifogástalan működését. A masszázs kellemes, és eredménye szinte azonnal érezhető.


Első lépés: a hüvelykujjal masszírozzuk a szemöldök belső felébe található csonton levő kis mélyedést. Először 8-szor az óramutató járásával megegyező irányban, majd fordítva. Négyszer végezzük el a sorozatot.

Második lépés: Ezt a jóleső mozdulatot bizony sokszor szoktuk alkalmazni öntudatlanul is, ha fáradt a szemünk, fejünk. A hüvelyk és mutató újjal fogjuk össze az orrnyerget, és felfele masszírozzuk, tolómozdulatokkal.

Harmadik lépés: A járomcsont közepén, a pupillával egyvonalban egy kis mélyedés van, ezt masszírozzuk nyolcszor az óramutató járásával megegyező irányban, majd ellentétesen. Négyszer végezzük el a sorozatot.

Negyedik lépés: a hüvelykujjal támasszuk meg a halántékon mindkét kézzel, majd zárjuk ökölbe a kezünket. A behajlított mutatóujjal masszírozzuk meg a szemöldökünket bentről kifelé haladva, majd a szemgödör alsó részét is ugyanígy. Ezt 32-szer kell elvégezni. A gyakorlatok könnyebb elsajátítása érdekében nézzük meg az alábbi videót is.

A videóban meg tudod tekinteni hogyan is csináljuk? A leírás segítség a begyakorlásban. A videót teljes képernyőre tudod tenni.Házi ételízesítő készítése.

Lányom barátnője már készített, kaptam és használtam. Nagyon tetszett. Most találkoztam a recepttel, amit itt meg fogok osztani én pedig el fogom készíteni. Igy lehet elkészíteni 5 kg tökéletes ételízesítőt egész évre. A boltinál sokkal egészségesebb az áráról nem is beszélve.


Persze hozzá teszem, a készítést videóval fogom megörökíteni és videó hírlevelet fogok készíteni.
Feliratkoztam a hírlevélre a Mókusokhoz, Facebook oldal itt érhető el.
Elindultam az egészséges életmód váltás útján Én is, mint ahogy mindenféle változások érintenek meg minden percben, minden mozdulatban, amely a tisztuláshoz vezet.
Hálával és köszönettel tartozom Pető Csillának, akinek köszönhetően megtettem az első lépést. Április 2-án (blogom elindulása napján!) részt vettem az első BOWEN kezlésen, 11-én már a másodikon. Már Most érzem az óriási fejlődést, fejemben mindenképpen. Ma úgy indult a napom a szabadságom élvezése közben és a hétvégi feltöltődésem után, hogy víznapot tartok (mert a szervezetnek ez nagyon jót tesz). Lelkemben-testemben rendet kell rakni, más út nincs. Ezért kezdtem el a diétázást, sok-sok víz fogyasztást, napi 30 perc séta és jön folyamatában majd minden.
Kedves Üzlettársammal és Barátnőmmel (Hovanecz Marikával) beszélgettük ki a különleges hétvégénket, amikor jött egy ötlet, a tojás-kúra. Na én ezt el is kezdem! mondottam, rákeresek a neten, erre mit látok, egy nagyon kedves ismerősöm weboldala jön velem szemben, aki ezzel a területtel foglalkozik. Ime itt a weboldal, s a mai napom után április 15-én kedden el is kezdem e tojáskúrát. Itt meg tudod Te is tekinteni!


Húsvéti Ebédem szombaton: Spenót tojással. Az elkészítése egyszerű, különleges, finom és egészséges. Legközelebb videó hírlevélben fogom bemutatni a készítését. 
Kíváncsi vagyok a véleményedre, a blog alján lehetőség van megjegyzéseket írni.
 
http://dietinfo.hu/article.php?article_id=501 

Vacsora 1 szelet karaj zöldségekkel + tojással. Recepted eléred a fotóra kattintva:

http://dietinfo.hu/article.php?article_id=501

Húsvét Vasárnap: Reggeli. Így is lehet ünnepelni, fölösleges vásárlások nélkül. Köszönöm hogy ilyen Csodás reggelim van, Hálás vagyok. ért.

Mai ebéd: vegyes saláta
Vacsora: 1-2 tojás, túrő + 1 szelet piritós
Egészségünkkel is foglalkozni kellHa a lelkünk ápolása folyamatban van, gondoljunk az egészségünkre is, mert teljesen kihat ez az állapot az egészségügyi helyzetünkre. (Tudom, saját tapasztalatom)

Elkezdtem egy újfajta életmódot, váltásban vagyok e 2 szempontból is.  Erről is fogok írni, de szeretettel mutatom be az oldalt, ahol magyar termékeket tudsz vásárolni.
MÉHpempő
Azoknak akik az influenzát csak a hírekből akarják ismerni: vitamin bomba,természetes, lúgosít, immunizál!természetes testsúly kontroll hatás, egy kedves Barátom Grósz Ákos  4 hónap 9 kg mínusz!
Egyedülálló technológiával stabilizált Méhpempős italpor, nano kurkuminnal! Finom, a gyerekek is hajlandóak meginni, ellenben a nem stabilizált 24 órán belül el kezd veszíteni az erejéből és keserű!
Magyar vállalkozás, 17 éve működik, a Top 10 gyógynövény és gyógygomba kivonatokat forgalmazza. Minden termék szuper hatékony, mindent a tökéletes felszívódásért, vivő anyag nélkül, 100%- ban természetes, nano technologia (5 mikron nagyság, sejtszinten hat) antioxidánsok....stb, csúcs termék? liofilizált (fagyasztva szárított) méhpempő-nano kurkuminnal, nem kell hűtőben tárolni, maximális hatóanyag tartalom.  Nézzétek meg,érdemes!
További információkért kattints ide! 

de a fotóra kattintva is elvezet a részletekhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!