Varázslat

Varázslat Bónusz Szabó BarbarátólHálás vagyok Szabó Barbarának, a fiatal Hölgynek, aki a Szeretetkör & Bakancslista facebook csoportunkban februárban a 28 napos Varázslatot levezette nekünk, csodás perceket okozva. Boldog és büszke vagyok, hogy Barbarát megismerhettem és tanulhattam Tőle. Hálásan köszönöm!
Összefoglalva a 28 napot, a videókat itt meg tudod nézni, mint a moziban, egybefűzve a 28 napot. Arról nem is beszélve, hogy Barbi varázslatos hangja el fog vezetni a mesés világba. Varázslatra fel!

Imádtam ezeket a napokat (még akkor is, ha nem csináltam végig, de itt vannak a felvételek, Barbi összefoglalói és természetesen a Facebookon a Csoportban elérhető ha Te is kéred magad itt!

Záró videót itt tudod megtekinteni, kellemes hangjával Barbara elvezet a mesék országába, világába!A könyvet is ajánlom szíves figyelmedbe (én már beszereztem) de itt a 28 napos videót összefoglalva átadom, hogy Te is részese legyél a Varázslatnak.


A kopogtatásunk sikeresnek bizonyult és így már be is jutottunk a Varázslat otthonába. A földszinten 12 szoba vár minket és csak akkor juthatunk el az 1. emeletre, ha mindegyik szobát végigjárjuk.Rhonda Byrne - A Varázslat #Bevezető 1.rész _ The Secret Rhonda Byrne - A Varázslat #Bevezető 2.rész _ The Secret 


Rhonda Byrne - A Varázslat # 3.nap - Csodás kapcsolatok Rhonda Byrne - A Varázslat # 4.nap - Varázslatos egészség Rhonda Byrne - A Varázslat # 5.nap - Varázspénz _ The SecretRhonda Byrne - A Varázslat # 6.nap - Varázsmunka _ The Secre


Rhonda Byrne - A Varázslat # 7.nap - Negativitás elhagyása 


XX