LEG-ek LEG-jei

Fotókkal, elérhető webshoppal mutatom be azokat a csodálatos embereket itt, akik már az egészség útjára léptünk. Büszke vagyok arra, hogy napról-napra többen vagyunk és hiszem azt, hogy sokan fognak bennünket követni, mindenki a saját maga, önös érdekében, mert szép az élet, az egészséges élet még szebb és boldogabb.

"A legek legjei dicső-oldal" bemutatja azokat a csodálatos embereket, akikkel elindultunk az Egészséges, Boldog, Álomélet megvalósításának útján. A cél fontos, de az út az izgalmas.
Büszke vagyok azokra az emberekre, barátaimra, akiket itt be fogok mutatni. Ajánlásom nagy szeretettel! Kérlek tekerj le, mert egyre többen vagyunk hogy találkozni tudj minden kedves Emberrel

Dróth Róbertné Marika Budapestről úgy döntött, jön velünk ezen a csodálatos úton. Az egyszerűséggel megmutattam hogy mit és  hogyan tudunk tenni saját magunk egészségéért, hogyan tudunk keresni naponta 4000 Ft-ot, vagy hetente 4000-8000 Ft-ot, vagy havonta 10000-50.000 Ft-ot, vagy ennél sokkal többet saját webáruházunkon át. Itt van közöttünk. Visszük a hírt a nagyvilágba, napról-napra többen vagyunk és növekszünk mint a szeretet-gombóc. Marika facebook oldala itt érhető el! Saját webáruháza hamarosan elkészül, a fotóra kattintva itt lesz elérhető:


Mobil: +36202497322
Skype: droth.marika


Bajnogel Zsoltné Nórika Rózsaszentmárton: Nórikának megmutattam a 15 perces rövid videót a termékekről + a rövid marketingről. Döntése azonnal az igen volt, hiszen Nórika is otthonról végezhető egyszerű, sok ember számára elérhető lehetőséget keresett. Megtalálta. Facebook profilján itt többet megtudhatsz, s ha vele tudsz azonosulni, akkor máris érdemes lépni és cselekedni. Fotóra kattintva a webáruházban lehet nézelődni, vásárolni, rendelni, a Magyar Posta házhoz szállítja.


Mobil: +36703270607
E-mail: bajnogel@freemail.hu
Skype: bajnogel.zsoltne


Kótai Marianna (Mannácska) Gárdonyban él jelenleg. A csatlakozás részéről sem volt kérdés első bemutatáskor. 1992-ben már tudta, hogy az MLM üzleteké a jövő, most is tudja, arról nem is beszélve hogy az egészséges élet a legfontosabb. Ami általában problémás helyzet, a jövedelem forrás kiegészítése. Itt az is egyértelmű, így hajrá, nézd meg Mannácsk webshopját a fotójára kattintva, és rajta a csemegézéssel, de a facebook oldalát is itt elérheted.
Mobil: +36205708723
E-mail: mannakotai@gmail.com
Skype: anna.manna211Jeneiné Kovács Mandi Neszmélyből, Komárom-Esztergom megyéből már itt van közöttünk, a Boldogságprogramnak köszönhetően. Amikor bemutattam az egyszerű és nagyszerű lehetőséget, döntése pozitív volt. Mandi facebook profilja itt elérhető. A fotóra kattintva webáruháza elérhető, érdemes csemegézni az egészségünk és boldogulásunk érdekében.


Mobil: 06304314504
E-mail: mandykov@gmail.com
Skype: kovacs.mandi1


Birta Sándorné Katka, Szakoly. Nemes a cél, lelkesít mindannyiunkat, mint ahogy Katkát is. Amint megnézte a BDS Vitality marketing-termék videóját 15 percben + a termékek leírását átolvasta, a videókat szakember véleményére alapozva úgy döntött, hogy csatlakozik azonnal az egészséges életmódhoz a BDS Vitality Cégen át. Fotóra kattintva Katka saját webáruházát tudod megtekinteni, facebook profilja  itt elérhető!


Mobil: +36705807208
E-mail: helios67@freemail.hu
Skype: katka


Zsóka Dana Szlovákiából: e kedves Hölgy amint hallott a termékekről, marketingről, úgy döntött, részt vesz ebben a csodálatos úttörő munkában. Facebook profil itt elérhető a bővebb információkért. Fotóra kattintva Zsóka Dana saját webáruháza elérhető, lehet csemegézni az információkban.


Mobil: +421090702300200
Skype: Tóth Zsóka Dana
E-mail: aado2011@gmail.com


Zalatnai Ferenc Csány. Az egészség fontos számára, a boldogság és természetesen a passzív jövedelem. Hatvan-Csány-Gyönyös területén együtt visszük a zászlót, hogy sok-sok emberhez el tudjuk juttatni az információt. A fotóra kattintva el tudsz jutni Zalatnai Ferenc webshopjához, ide kattintva pedig a facebook profilja is elérhető:


Mobil: +36205792193
E-mail: zalatnai.ferenc@gmail.com
Skype: zalatnai.ferenc


Wéber Éva Németországban él. Amikor véleményt kértem a BDS Vitality Cégről és a marketingről összeállított 15 perces videóról, azonnal hozott egy döntést. Bemutatkozását és webshopját a fotóra kattintva lehet elérni, informálódni és a cselekedni, facebook profil itt érhető el. Éva véleménye és meglátása egyértelműen azt tükrözi, Magyarországon tömegekhez tudunk eljutni az egészséges életmód + a jövedelemforrás szempontjából is, hiszen azzal hogy egészségesen táplálkozunk bevételünk is növekedni fog.


Mobil magyar: +36 70 602 6491 
Német mobil: 0049 176 54 11 8802
E-mail: webereva1@gmx.deDr Itesné Kántor Mária, Egerből. Kérlek nézd meg a webshopot a fotóra kattintva, csemegézzél a
különleges, természetes alapanyagokból készült termékek között. Marika saját élményét, gyógyulását is tudod olvasni, sőt, részletesebb információkért vedd fel vele a kapcsolatot. Facebook profil itt !


Mobil: +36703621617
Skype:   itesmarika
E-mail:  itesmarika@gmail.com


Turai Lászlóné (Icuka) most csatlakozott a csapatunkhoz. Dunakeszin él nyugdíjasként, s igen hosszú ideje az egészség fontos számára és a környezetének. Sok-sok embernek szeretne segíteni ezen a területen + jövedelem kiegészítésre is felhívja a figyelmet, hiszen nagyon egyszerűen, az egészséges táplálkozásunkat kiemelve és gyakorolva pénzt is tudunk csinálni. (nem keresni, mert azt sosem lehet találni!) Facebook elérhetősége itt található! Fotóra kattintva pedig a saját online webshop fog megjelenni, ahol kényelmese áttekintve lehet vásárolni, természetesen postai házhoz szállítással.


Mobil: +36203421080
E-mail: turaiica@gmail.comVincze Károlyné Eger. Nyugdíjas hölgy, az egészséges életmód fontos az életében, családjában, környezetében. Nyugdíjasként sok embernek szeretne segíteni az egészséges életmód váltásban, de fontos számra az is, hogy nyugdíja mellett plusz jövedelemre is szert tegyen, ugyanígy bemutatva az ismeretségi körében. Facebook profil itt!


Mobil: +36706202148
E-mail: vargairen24@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!