Szeretetkör

Hálás vagyok Solya Beának, köszönöm hogy elismerte a munkámat, a csoportunk munkáját és azt az Erőt amit a Talk Fusion konferencia teremben és a videó hírlevélben megtettem. 46 kedves barátomhoz jutott el információ. Az áramlás bizony csak úgy tud elindulni, ha egymás munkáját megbecsüljük, értékeljük, és az EGÓNKAT elküldjük nyaralni, mert csodálatos közös utunk van, lesz, akik velünk tartanak.


"A TE döntésed, hogy sodródsz vagy tudatosan haladsz!"


  "Hiszem ha látom"  .....Idézem Solya Beát. Augusztus 3-án a Szeretetkör & Bakancslista csoport vendégeként csodálatos előadást tartott, amelyet itt meg tudod hallgatni felvételről...
További információkért facebook oldalunkat itt lájkold,  zárt csoportunkba itt tudsz jelentkezni, de a feliratkozó panelt ha kitöltöd, fel veszem veled a kapcsolatot...
Tapasztaltam, ott voltam, átéltem, megéltem, s tudom, hogy a tudatosság csak rajtunk múlik. Érzelmi szinten kell megváltoznunk. A változás akkor fog elindulni, ha érzelmi szinten el kezdünk emelkedni....
de minden információ e videóban, amely igen értékes anyag számodra is.

Problémák megoldása 5 pontban:


1. Nem vagyunk jelen az életünkben. Adj magadnak időt, teret, lehetőséget. Nem szeretjük beismerni magunknak, hogy hibáztunk. Nem szeretünk ezzel szembe. Igy raboljuk el a jelenlétet magunktól. A múltad kapaszkodó ágaiból szabadulj meg, hogy fényes jövő várjon rád.

2. Kezd el a Hitedet erősíteni.  El kell kezdeni a Hitet programozni a tudat alattidban. Annyiszor leírni, átérezni, elmondani, amit Te igaznak érzel, de még jelen pillanatban nem látod  azt a valóságot.Igen hasznos tanács, összehasonlítás az étel megrendeléshez kapcsolva....érdemes tényleg meghallgatni az előadást.

3. Ne a környezeted programozzon téged. Ugyanúgy reagálsz, viszonyulsz a dolgokhoz, mint eddig. Az életedből ki kell emelkedned, az elméddel ebből ki kell fókuszálni.

4.

5. Meg kell tanulnunk azt, hogy hogy kell befogadni Gyakorolni kell.
Szántai Enikő & Szántai Zsolt egészség mentorok lesznek a vendégeink 2014. június 15-én vasárnap este 19.00 órakor a Connect termünkben (videó konferencia terem) E fotóra kattintva a videó hírlevélben minden fontos alap információ megtalálható, linkelhető formában. Videókat is meg tudod tekinteni. Enikő & Zsolt 100 %-ban hiteles Egészség Mentorok, Emberek, mert nemcsak beszélnek hanem cselekszenek. Ma ez ritka kincs! Az Én egyik kedvenc logóm lett, hiszen minden távolság leküzdhető a Connect Coaching segítségével, erre a legjobb példa lesz június 15-én 19.00 órakor, amikor Dunakesziről, otthonukból  tartanak nekünk 1 órás online előadást az egészség mentorok, pici baba mellett, ami követendő példa sokunknak. Alábbi fotóra kattintva el tudsz jutni az Eseményhez, ahol részvételi szándékodat kérlek jelezd!E csodás család fotójára kattintva közvetlenül a videót meg tudod nézni, de a videó hírlevélben is természetesen.ISKOLAI TAKARÉKBÉLYEG GYŰJTŐ Lap  Emléke & a Jövőnk biztonsága a MOST hatalmával!
Ha ismerős számodra az alábbi fotó, érdekelnek információk, ami természetesen Ingyen van! akkor kérd  magad a zárt körű csoportunkba, de Most kivételesen nyilvános lesz az előadás! Esemény elérhetősége ide klikkelve érhető el!A nagy sikerre való tekintettel a vasárnap esti előadónk Szántai Zsolt felesége Szántai (Csonka) Enikő lesz a vendégünk csütörtökön este 20.00 órakor. Enikő ifjú Édesanya, alig múlt 2 hónapos a pici babája. Hálás vagyok, hogy a Szeretetkör Connectjében vendégünk lesz, előadásával hiteles információkhoz juthatunk, kérdezhetünk interaktívan is természetesen.

 "Hatékony testedzés titka!" 

Édesanyák, ifjú feleségek, Hölgyek és Urak, várunk szeretettel. Kérlek oszd meg a videó hírlevelet, hogy sok-sok helyre, célba érjen e fontos információ, meghívó!
Fotóra kattintva meg tudod nézni a videó hírlevelet.


Izgatottan várom a csütörtök estét. Az esemény elérhető az alábbi fotóra kattintva. Hozd a barátnődet, hisz 22-én teljesen nyílt lesz az előadás, maximált létszámmal. Kérlek, oszd meg az oldalt, sok Hölgy társunkhoz eljusson az információ, hisz egy különleges estére számíthatunk. (Férjeket, apukákat be lehet vonni a gyerkőcök őrzésére, kikapcsolódás, tanulás kijár mindannyiunknak.
Ha szimpatikus számodra e kezdeményezés, kérlek tetszésedet fejezd ki a facebook oldalunkon. Alábbi Szeretet & SikerKulcs logónkra kattintva elérhető az oldal.

Ha vasárnap, akkor pozitív este, otthon. kényelmesen, a számítógéped előtt. (mert így is úgy is ott vagy!)
Szántai Zsolt & Csonka Enikő és csodálatos családjának férfi tagja lesz a vendégünk május 18-án a zárt körű Online Connectelésben. Részletek a videó hírlevélben. E családi fotóra kattintva el vezetnek a részletekhez.


 Fotóra kattintva információk célegyenesen.ideje felébredni

A BodyWakes egy új irányt képvisel az egészség, az ideális testsúly és a magas energiaszint elérésének és megtartásának területén. Küldetése, hogy a céget képviselő hiteles szakemberek, úgynevezett egészség mentorok, utat mutassanak, megtanítsák és rávezessék az életmódváltást igénylő embereket arra az életformára, aminek eredménye egy teljes, kiegyensúlyozott és boldog élet.
A mai rohanóvilágban az emberek túlterheltek, stresszesek és enerváltak. Két végén égetik a gyertyát, miközben szó szerint halálra dolgozzák magukat és elfelejtik,ha egészségük nincs, akkor semmijük sincs.
Lehet ezt másképpen is csinálni. Lehet valaki úgy is sikeres és rendelkezhet úgy is magas egzisztenciával, hogy közben minőségi és tudatos életet él az egészséges életmód jegyében.
Ezt ugyan úgy, mint más képességet, ki lehet fejleszteni és meg lehet tanulni, majd szokássá lehet tenni.

Ennek érdekében alapvetően három irányból kell az életünket másképpen menedzselni.
1. Gondolkodásmód
2. Táplálkozás
3. Testedzés


Május 11-én vasárnap 19.30-kor ismét különleges eseménnyel várunk a videó konferencia termünkben, a Szeretetkör & Bakancslista csoportunkban, amely egy zárt kör. Ha kéred magad, várunk szeretettel, az elérési útvonal csakis ott elérhető! Részletek itt a videó hírlevélben elérhetőek!

Mit is rejteget a jobb agyféltekés rajzolás?
A rajz technikáról lehet sokat olvasni, lehet a J-módról, a B-módról.....
Másként szeretném ezt elmondani neked!
A rajzolás egy olyan állapot, amikor megszűnik a tér, az idő és megszűnnek a problémák! Agyunk racionális része kikapcsol, marad a kreatív fél, ami élvezi az életet, az alkotást, magát a létet, a jelent!
Isteni ajándék amit elfelejtünk élvezni, elfelejtünk használni a mindennapi dolgaink kreatívabb megoldásaihoz!!
Hiszek a kreativitásban, hiszek abban, hogy ha a jelenben élvezzük a pillanatot olyan ötleteink, megoldásaink születnek az életünkre vonatkozóan, hogy csak csodálni tudjuk azt, hogy honnan is jut ez eszünkbe! 
Mi lesz a végeredmény?
Harmadik nap egy élethű portrét tudsz lerajzolni! Egy olyan rajzot, amit most lehetetlennek hiszel!
Beszéljünk a PÉNZ-ről. Mert fontos, de nem lényeges.
A pénz-szívecskére kattintva el fogsz jutni az oldalunkhoz."Akkor van a legnagyobb esélyed a jólétre, ha azt csinálod, amit igazán szeretsz. A szeretet energia. Minden, amit szeretettel csinálsz, át van itatva nagyfokú energiával, és ezt az energiát könnyen át lehet váltani csilingelő érmécskékké.'
Andrew Matthews


Húsvéti Ajándék SZI Akadémia: Szabó Ica a Szeretetkörben lesz a vendégünk:
A Nyuszikára kattintva a Facebook eseményhez jutsz el a részletekért:
Hálás vagyok e különleges ajándékért.  500 főt befogadó CONNECT teremben akkor tudsz ott lenni, hogy Facebokon a csoportunk tagja vagy. Kérd itt magad, részletek és a MEGHÍVÓ VIDEÓ HÍRLEVÉL ma itt meg fog jelenni.


E fotóra kattintva a videó hírlevélhez jutsz egyenesen.SZENTMISE: A Tisztulás útja 2014.04.10.

Uram tégy a békéd eszközévé! Szent FerencBöjte Csaba Testvér nagy tisztelője vagyok. (A tisztulás útja, ennek a folyamata van ebben az évben, jómagam is érzem, tapasztalom saját bőrömön és környezetemben is!) Gondolatai, üzenetei mindig a szívem közepét érinti meg. Jó hallgatni, a tisztaságát, őszinteségét. Örömmel olvasom, ismétlem, ezen a linken összegyűjtve olvashatóak, ajánlom szíves figyelmedbe.


 Beharangozó Meghívó április 5-én szombaton estére. Fotóra kattintva a videó hírlevelet meg tudod nézni.Részletekért kattints ide a videó hírlevélre!

"Amikor elnyomod a lelked hangját!"
Minden nap meghallgatom e fontos üzenetet. Fotóra kattintva hallgasd meg, szívből jön!
"Szálljunk ringbe Álmainkért"


Szeretetkör & Bakancslista csoportom 2013. december 14.-i Sikertérkép Rendezvény után jött létre. Hiszem és tudom, hogy a Szeretet erejével, összefogva, a jobb élet és a pozitív gondolkodás győzedelmeskedni fog. Saját bőrömön tapasztaltak szerint cselekszem. E csoportban várunk mindenkit, aki változtatni akar életén.
Szeretetkör & Bakancslista elérhetősége a facebookon itt elérhető!

Információk 1 helyen, videó hírlevélben. A fotóra kattintva Pető Csilla videó hírlevelét meg tudod nézni.Március 23-i előadás felvételét itt meg tudod tekinteni!Csodálatos esemény történt március 23-án (éppen a születés napomon) a CONNECT-emben. Hogy mi az a Connect? Szívesen megosztom veled, ha kéred. Pető Csilla előadása szenzációs volt a BOWEN kezelésekről. Ide kattintva olvashatsz is leírást erről online. Forrás: Pólus Online. Öröm számomra, hogy elkezdhetem e kezelést, Csillának köszönhetően.
Videó hírlevelemben a részleteket ITT el tudod  olvasni, sőt a videót is ide teszem, amit meg tudsz tekinteni.

Azt gondolom, hogy érdemes ide tartozni, egyre többen vagyunk és csak pozitív és jó gondolatok, dolgok történnek. Kérd magad a Szeretetkör & Bakancslista csoportunkba hogy részese legyél a Varázslatnak.Március 30-án is egy különleges vendégünk lesz, Lippai Marianna, aki az ÉLETKEdv-et fogja nekünk átadni. Videó hírlevélben betekintést fog kapni Te is, KATTINTS IDE!

Lippay Marianna & Dominika


Különleges ESTE vasárnap Lippai Mariannával. Felvétel készült. ÉLETKEdvel teli napokat kívánok Marianna és a saját nevemben is. Várunk Szeretetkör & Bakancslista csoportunkba itt, ahol a Varázslatok elindultak  a szebb és boldogabb ÉLETKEdv felé vezető csodás úton.Felvételt készítettünk, amit itt meg tudsz hallgatni. Hálásan Köszönöm az ÉLETKEdv képviselőjének, Lippai Mariannának, hogy megosztotta velünk legféltettebb Kincsét, Gyermekének emlékét és üzenetét. Máskor is fogunk találkozni, figyeld az eseményeket és gyere csoportunkba.
Erik Helle  & Nóra Helle volt a vendégünk első alkalommal a Szeretetkör Csoporton belül, akik elindították az önzetlen segítséget számunkra.


A fotóra kattintva a meghívó videó hírlevelet tudod megtekinteni, ahol minden út a Célhoz vezet linkelhető formában.

 Fotóra kattintva a meghívó videó hírlevélhez jutsz el, ahol minden információ a Célhoz vezet.

Gyakorlati tippek Céljaink megvalósításához!


Március 15-én ismételt adásban a felvételt elkészítettük. Ajánlom szíves figyelmedbe a megtekintést.