Éld az Álmod

Éld az álmaidat 110 % fókuszban
Boldog és hálás vagyok, hiszen október 1-től La Dolce Vita Lifestyle programon belül tanulok, fejlődök és élem az álmaimat, a megvalósítást egy Csodás Ember, Solya Bea Mesternőnk irányításával.
Várunk szeretettel a facebook oldalán, ha tetszik, lájkold kérlek. Fel tudsz iratkozni az ingyenes hírlevelére.
Már most elárulom, hogy november végén Online előadását ingyenesen meg tudod hallgatni. Ha szeretnél ott lenni, kérd magad a zárt csoportunkba, ahol a Szeretet & Bakancslista van a fókuszunkban.
Egy idézet a Mesternő tollából:"Solya Bea vagyok. 
Örülök, hogy rám találtál! Gondolom tisztában vagy vele, hogy nincsenek véletlenek és hogy fontos oka van annak, hogy itt vagy!
Valószínűleg tartom, hogy valami nagy változás előtt állsz az életedben! Valami nagy dologra készülsz! Tapasztalatom az, hogy olyan nők "vonzódnak" be a munkám energiájába, akik óriási küldetéssel érkeztek a Földre, és ennek megvalósításában keresnek inspirációt és útmutatást.
Szándékom az, hogy asszisztáljalak abban, hogy kristálytiszta céljaid és lézer fókuszod segítségével megtapasztald az álom életed.
Célom, hogy életstílusod minősége magasabbra szárnyaljon, mint azt valaha elképzelted!"
Szeptember 20. szombat. Itt járt nálam ma Hovanecz Marika, s arra gondoltam, néhány gondolatban Most be is mutatom Őt.
Csodálatos Ember, hálás vagyok, hogy a Barátom és üzlettársam. Marika már az első Solya Bea táborban is ott volt, s olyan csodálatos élményekkel jött haza, egyszerűen azt tudtam, Marika jósága, egyszerűség, szépsége és gondolatvilága engem is el fog vezetni, és így is történt. Köszönöm Marika ezt a csodálatos élményt.
Marika Gyöngyösön él (akárcsak én is régen), nyitott minden olyan útra, ami a boldogsághoz, álmokhoz, szabadsághoz vezet, egyre többször tapasztalom most már vele együtt a csodálatos utazásokat. Hálás vagyok azért is, hogy például az éjszakai csillagtúrát együtt megcsináltuk, 8,5 km. Tanultam, hallottam és egyetértek: 1 ember = 1 LE,  2 ember = 5 LE. Ajánlom szeretettel Marika gondolatait, facebook oldalát el tudod érni, s gyere velünk TE is a ringbe.

 Szálljunk ringbe Álmainkért


Mai napon, szeptember 6-án egy kedves, csodálatos új Barátomat mutatom be, Kocka Katát, aki a Sikertáborban ismertem meg. Kata, aki a biztonságot nyújtotta nekem a táborban, egy játékban Kata, aki mellé keveredtem, imádtam a hangját, az energiát amit adtunk egymásnak. Csodálatos Ember, büszke és boldog hálózatépítő, éppen ezért a cégének hátterében mutatom be azt a videót, amit a Sikertáborban készített Timmer Ágika. Kocka Kata facebook oldala itt tekinthető meg, s ha számodra is szimpatikus - mint ahogy nekem is - jelöld be nyugodtan. A fotóra kattintva meg tudod tekinteni a teljesen reklám mentes videó e-mailt.Néhány napja tértem haza az "Éld az ÁLMOD Sikertáborból", melyet Sólya Bea álmodott meg. (facebook oldalán itt  több információt olvashatsz. Hálás vagyok, hogy részese lehettem annak a Csodának, ami velünk ott megtörtént, s azóta is folyamatában érkeznek. Mindannyiunkról fogok bemutatni rövid videót, akik részesei voltunk e különleges küldetésnek. Amint érkeznek hozzám az üzenetek, az érzések, a történések, óráról-órára, napról-napra, a felismeréseim szembesítenek azzal, hogy "Minden amire szükségem van bennem van" Benned is ott van, csak mélyre kell ásni. Ebben tud segíteni a MesterNő, Isteni tudásával és Hitével.
Néhány éve azon "törpölök" hogy ÁlomVideómat el kellenne készítenem, ami arra ébresztett Most fel, hogy nem "törpölni" kell hanem cselekedni Most! Kérlek, tekintsd meg az álomvideót, s tájékoztatlak arról, hogy fennséges gondolatom támadt, amit meg fogok osztani, itt, 11.-ékként, a közeljövőben. De már Most tudom, szenzáció vár ránk, akik ennek részesei lesznek. Most tehát lássuk az álomvideót, a fotóra kattintva meg tudod nézni.Korábbi életemben, racionális ember révén teljesen másként láttam a világot, mint Most a jelen pillanatban. Egy csodálatos 4 napos "Éld az ÁLMOD sikertábor" részese voltam, amely végérvényesen megváltoztatta az életemet, a gondolatvilágomat. 10 egyedi, különleges Embert ismertem meg. Gondolataim irányítása nélkül elsőként egy ifjú Hölgyet szeretnék bemutatni rövid összefoglaló videóban, az alábbi fotóra kattintva. Ha további információ érdekel, Facebook oldalát itt találod meg Krisztának, aki igen tehetséges, jó lelkű, nyitott és Álommegvalósító.