Motivációk


Abraham Hicks A Halogatás ellenszere 

 


A halogatás a lendület ellentéte. A halogatás annak a bölcse3ssége, hogy ne erőltess olyan voluemnt, amire nem vagy felkészülve rezgésileg. A halogatás az a dolog, amit az összhang állapotában lévő emberek tesznek akkor, amikor éppen nincsenek összhangban.Halogatás: kényelmesen érzed magad, tehát hozzászoktál a negatív érzelmek jelenlétéhez. A bedugulás érzése, a lendület hiánya, erőltetni kell valamit, küzdeni kell. Ezek jó érzésekkel töltenek el? Hú ma reggel amikor úgy indultam a napnak, hol kezdjem el, mit csináljak, mert nagyon sok a feladat, és elkezdtem halogatni.....amikor szembe jött velem ez a videó. Bizony 3x hallgattam végig, jegyzeteltem és gondolataimat rögzítem. Saját magamnak elsősorban, mert itt az igazság, bennem, bennünk, de valóban mindent megteszünk saját magunk ellen....Minden másnál jobban szeretnék (valamit!ez itt most nem fontos, mármint a konkrétum, hanem az elv a lényeges!), mégsem vagyok képes cselekedni.

Tanács: nekem, s ha tetszik, fogadd el Te is: NE ERŐLTESD magad olyan tettekre, amiket nem akarsz megtenni!

Legközelebbi halogatásnál összpontosíts olyan szavakra, amik összhangba hoznak. (Videóban ott vannak a példák!)Másoknak megfelelési kényszer ahelyett, hogy összehangolódnék a Forrással."Könnyedség az ellenállás-mentesség útja!" Érezd, mikor vagy ellenállásban és mikor nem. Ha felhagyok azokkal a dolgokkal, amikik ellenállásban tartanak, érezni fogom a Forrás hívó szavát.A Forrás hívó szava a halogatás ellentéte.A halogatás bizony annak a jele, hogy letértem a Forráshoz vezető útról, vagy még rá sem léptem.Jobb tenni valamit, mint nem tenni semmit. Energiaáramlattal hozom összhangba magam, amely igen erőteljes. 


Ülj le velem és keressük együtt az utat. Én nem megyek sehová, mert minden felém jön.
Ezek a ma reggeli üzenetek saját magamnak. Egyszerűvé vált a reggeli kétségbeesett "halogatási" kényszerem, mert már tudom mi a mai feladatom.


O
O
Abraham-Hicks: A lelkiállapotod megdöbbentő teremtőereje!

Hogyan alakítja a lelkiállapotod a fizikai környezetedet és körülményeidet? Milyen a lelki állapotod? Enyém egyre jobb, napról-napra közelebb kerülök gondolataimban az álmaim megvalósításához. Segítenek a körülöttem lévő emberek, a mestereim, saját magam. Köszönöm Komáromi Miklósnak a videók lefordítását, mindig hálás vagyok amikor olvasom az üzeneteket.
Abrahám-Hicks: A küszködés erőssé tesz

Nincs hozzá fűzni valóm, csak nézd meg és gondold magad abba helyzetbe és a tanulságot le tudod vonni magadnak, mint ahogy Én is megtettem.

Abraham-Hicks: Hogy a fenébe lettél a Világ Ura?

A videóból megtudhatod, hogy mi az valójában, amire minden ember vágyik. Nem a ház, nem a párkapcsoalt, nem a vállalatbirodalom, nem a pénz...de még csak a Világ Urai sem akarnak lenni. Nézd meg a videót és minden kiderül - az is, hogy a 'Világ Ura' státuszsak a folyamat mellékterméke.
Tegnap este ezzel a videóval fordítottam gondolataim szépre, jó irányba, miután 'dühös' voltam, és valóban működik. Elaludtam, szép álmom volt. Köszönöm.

Abraham-Hicks: Milyen Érzés lenne, HA.....?


Ez a videó az érzések megdöbbentő erejéről szól; arról, hogyan hatnak az érzések a fizikai megvalósulásra, legyen szó pénzügyi helyzetről, egészségről, emberi kapcsolatokról, vagy globális eseményekről. Hálásan köszönöm Komáromi Miklósnak, hogy fordításaival csodálatos információkhoz jutunk.
Ábrahám-Hicks: Ezzel a videóval indítsd minden napodat!Ábrahám-Hicks: Hogyan erősítsd a hitedet!


Ábrahám-Hicks: Hogyan kapcsolódj össze az anyagi bőséggel?

Milyen konkrét lépéseket tehetünk azért, hogy elérhessük amit akarunk? Nagyon sok dolgot akarunk az életben: egészséget és pénzt....
Mindenre a válasz a videóban és benned, a Te saját belsődben, Énedben."Minden amire szükségem van bennem van."
Ábraham -Hicks: Hogyan teremts megfelelő körülményeket?

Komáromi Miklós fordításában még több videó megtekinthető. Forrás itt:

Dr. Wayne W. Dyer: Mit is jelent az EGO tulajdonképpen?

Az EGO 3 fő hazugságai:

Az vagy amit birtokolsz, az vagy amit teszel és az vagy amit mások gondolnak Rólad!

és az vagy, amit mások gondolnak Rólad!Szabó Péter: Állj félre a saját utadból


Éld az életedet! Most! I. rész (L. Hay)


O


Éld az éltedet! Most! II. rész (L. Hay)
Bagdy Emőke előadás - Egészség, Spiritualitás, BoldogságTesti betegségek lelki okai II. - Bagdy Emőke
Testi betegségek lelki okai I. - Bagdy Emőke


Abraham-Hicks: Érezd magad jól bármi áron


Abraham Hicks- (2.  rész) Ha nem a tudatalattink teremt, akkor micsoda?(kérdés pl. az egészségről)
Abraham Hicks - (1.rész) Ha nem a tudatalattink teremt, akkor micsoda?


A híres Abraham-Hicks Gyakorlat, amely minden eddigit űberel.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!