2014. április 27., vasárnap

Mai napom takarítással történt, hálás vagyok érte, de közben hallgattam csodás hanganyagokat, amely feltöltött, feldobott. Döntésem szerint pici összefoglalómat videóban mondom el, kérlek hallgasd meg. Köszönöm!

5 lélekerősítő lecke Florence Scovel Shinn-től és Louise Hay-től


Első lecke: megbocsájtás

Florence Scovel Shinn: Ha valaki megbánt vagy igazságtalan veled, haragszol és neheztelsz rá. Úgy érzed, nem tudsz megbocsájtani. Az idő múlik, és mások is megbántanak ugyanúgy. Újra és újra. Mindez azért, mert az igazságtalanság képe és érzése régóta bevésődött már a tudatalattidba, és mindig úgy érzed, ez az első és legtermészetesebb reakció a téged ért kellemetlenségekre. Pedig nem. Létezik egy mód, hogy ezt a berögzött válaszreakciót semlegesíteni tudd. Próbáld teljesen figyelmen kívül hagyni az igazságtalanság fogalmát, hogy egyáltalán létezik ilyesmi és sugározz magadból jóindulatot minden olyan személy irányába, akiről úgy érzed, méltánytalan veled szemben.
Louise Hay: Szeretek és elfogadok mindenkit a maga valójában. A szívemhez vezető ajtó befelé nyílik. Megbocsájtással jutok a szeretethez.

Második lecke: önbecsülés

Florence Scovel Shinn: Rajtad kívül senki sem tud téged távol tartani a boldogságtól. Az állandó önsajnálkozó magatartás a legrosszabb, amit tehetsz. Amiért folyton sajnálod magad, még nem lesz jobb életed, sőt. Tudatosan tartsd távol magad a sajnálkozástól, és azonnali változásokat érhetsz el. A siker, a boldogság és a bőség egy szempillantás alatt beköszöntenek majd életedbe.
Louise Hay: Mivel pozitívan gondolkodom, minden jó dolgot mágnesként vonzok. Szeretem és tisztelem magam, lényemet tápláló gondolatok vesznek körül.


Harmadik lecke: pénz

Florence Scovel Shinn: A pénz a szabadság szimbóluma és az Égi Terv része. Van egy láthatatlan forrás, aminek segítségével mindig elegendő pénzre tehetsz szert. Ez a képzelet bankja. Légy hálás azért, amid van, és még többet vonzol majd be. A hála a növekedés törvénye, a panaszkodás pedig a veszteség törvénye. Folyamatosan adj hálát minden javadért, a láthatatlan források megnyilvánulásaiért.
Louise Hay: Szentül hiszem, hogy egymás szeretetéért és felemeléséért vagyunk ezen a Földön. Az élet csodálatos módszerekkel támogat engem.

Negyedik lecke: egészség


Florence Scovel Shinn: A határozatlan és harmóniátlan ember bevonzza a megfázást, a boldog, félelmektől mentes személy pedig immunis a kórokozókra. Például ha vékonyan öltözve kimegyek az esti hidegbe, miközben tudatában vagyok szépségemnek, jól érzem magam és várakozással tölt el a boldog éjszaka, nem fogok megfázva és köhögve vergődni másnap, mint abban az esetben, ha előnytelen köntösben és rossz előítéletekkel, kedvetlenül vágok neki az estének. Egy önmagával harmóniában élő személy soha nem rezeg egy frekvencián a kórokozókkal.
Louise Hay: Testem a belső gondolataim és meggyőződéseim tükre.

Ötödik lecke: a jövő lehetőségei


Florence Scovlel Shinn: Ne határold életedet egy rádióadásra. Töltsd fel Határtalan Intelligenciával. Tekints bámulattal mindarra, ami rád vár. Azzal a konstans elképzeléssel, miszerint a Végtelen Intelligencia mindenben segítségedre lesz majd, ez akár jelentéktelen, akár jelentős és meghatározó utakon keresztül fog támogatni. Az élet nagy dolgai könnyen elérhetőek lesznek, ha nem kételkedsz megvalósulásukban. Élj maximálisan mában és tedd a jövőt jeleneddé.
Louise Hay: Az élet szeret engem! Biztonságban vagyok az Univerzumban, amely szeret engem és teljes mértékben támogat.

Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!