2014. április 16., szerda

Bussines For Home

CEDRIN PENN is csatlakozott a Talk Fusionhoz





 

Az iparág csúcskeresője Cedric Penn csatlakozott a Talk Fusion-hoz
Írta: Ted Nuyten, 2014 április 15
Szamay Ilonának köszönhetően, amiért Hálás vagyok, magyar forditásban olvasható a cikk, amely 15-én jelent meg a Bussines For Home-ban. Angol nyelvű cikk itt olvasható eredetiben!
Nagyon izgatott vagyok, hiszen ilyen hírre ébredni csodálatos. Magyarok, ITT VAN A LEHETŐSÉG arra, hogy együtt sok-sok embernek megoldjuk a boldog életét. Csak el kell Hinned hogy van Remény, Hit, Jövő!
Az elismert vezető üzletember csatlakozik a floridai központú videó kommunikációs és kapcsolati marketing céghez.
A Talk Fusion büszkén jelenti, hogy az ünnepelt vállalkozó, a kapcsolati marketing éllovasa, Cedric Penn csatlakozott globális hálózatának munkatársaihoz. Az üzletágban töltött 19 évével veteránnak számító Cedric vezető terjesztőként és hétszámjegyű keresőként emelkedett ki, miközben számtalan életet változtatott meg lebilincselő történetével, mely arról szól, hogyan győzte le a viszontagságokat.
Cedric a Pennsylvania-i Brownsville-ben született egy nyolcgyerekes család legfiatalabbjaként. Szülei mindig is keményen dolgoztak. Cedrik igen fiatalon felfedezte atletikus adottságait. Ez a képessége vezette el oda, hogy párhuzamosan focizott és baseballozott a Purdue Egyetem ösztöndíjasaként, később átigazolt a Western Kentucky-hoz, majd elnyerte az All-American athlete megkülönböztető címet.
Az egyetem után Cedric arra számított, hogy a nemzeti válogatotthoz szerződtetik, de sosem kapta meg a lehetőséget. Évek óta küzdött már a megélhetésért, amikor először találkozott a kapcsolati marketinggel.
"Egy benzinkútnál történt" - meséli Cedric. "Odajött hozzám egy ember és azt kérdezte, hogy 'nyitott vagyok-e arra, hogy otthonról keressek pénzt'. Átnyújtott egy kazettát és ennyi volt."
Mivel a csapatszellem mentalitása már sportolói múltja idején kialakult benne, Cedric nagy terjesztői hálózatot épített fel, ami hozzásegítette ahhoz, hogy már az első három évben több mint egy millió dollárt keressen.
Aztán az iparág leggyorsabban feltörekvő csillagaként Cedric létrehozta a Diamond Network-öt (Gyámánt hálózat), azt a szervezetet "mely a Hit, Család és Prosperitás elvein alapult azzal a vízióval, hogy élvonalbeli hálózatos lehetőségeket mutasson be a világnak."
Cedricnek azonban, noha jól ismerte a viszontagságokat, hamarosan élete legnagyobb kihívásával kellett szembenéznie. Miközben vezető terjesztőként jeleskedett egy táplálék kiegészítőket forgalmazó cégnél és jól megérdemelt anyagi függetlenségét élvezte, 2008 decemberében egy napon előhozta a motorkerékpárját, hogy tegyen egy kört szülővárosában a Georgia-i Atlantában. Egyszer csak szinte a semmiből termett előtte egy részeg sofőr és elütötte, Cedric pedig az úttestre zuhant.
A testét ért sérülések katasztrofálisak voltak: eltörött a medencéje, mindkét csuklója, elvesztette nyolc fogát, súlyosan megsérült az arca, a jobb karja 23 helyen tört el. Ezen túlmenően a lelki sérülések még évekig kísérték.
"Nagyon sokáig depressziós voltam. Évekbe telik még, amíg eljutok ismét oda, ahol voltam" - mondta Cedric. "Megpróbáltam párszor visszatérni (a kapcsolati marketinghez), de nem igazán voltam felkészülve rá, egészen mostanáig."
Teljesen felépülve és újra megtalált fókuszával Cedric most már készen áll arra, hogy sikeres útra induljon, mint Talk Fusion munkatárs. Azt tervezi, hogy bővíteni fogja a hazai és nemzetközi piacot a Talk Fusion azonnal fizető kompenzációs tervében és újító videó kommunikációs termékeiben rejlő az életet megváltoztató potenciál megosztásával.
"Cedric inspiráló története és teljesítménye tökéletesen illik hozzánk" - jelentette ki Bob Reina a Talk Fusion alapító vezérigazgatója. "Nagyszerű ember, aki mindig is jól példázta a szolgáló vezetésre és megosztott sikerre vonatkozó elveinket. Kétségem sincs afelől, hogy Cedric integráns része lesz a Talk Fusion milliárd dolláros üzletággá válásának."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!