2014. május 23., péntek

A munkahelyteremtés egyik új formája

Ami késik, az nem múlik...
Végre valahára, a politikusok is kezdik felfedezni az MLM előnyeit!

A munkahelyteremtés egyik új formája végre egy hírháttér műsorban is nyilvánosságot kapott. 2 boldog, elégedett Ember, a politikai pályafutást feladva MLM rendszerben látták meg a szabadság, a függetlenség fontos pillérjét.
"Ebben a munkában független vagyok - mondta Herényi Károly az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MDF volt elnöke szerint a kereskedelmi hálózat építése is politika, hiszen munkahelyeket teremt. Ma Magyarországon 360 ezren élnek ebből a tevékenységből, tette hozzá Herényi, aki azt is elárulta, egy volt SZDSZ-es államtitkár hívta meg őt a hálózatba.
Lampert Mónika (volt belügyminiszter!) és Herényi Károly elmondják, miért kezdtek a politikai pályafutás után egy MLM rendszer építésébe. A fotóra kattintva az eredeti forrásban hallható a felvétel.




Nekem ez tetszik, hogy végre a nyilvánosság előtt az ATV-ben nyíltan beszélni lehet az MLM előnyeiről (bár a riporter hölgy kérdezés technikája elszomorított, mert olyan szavakat használt, ami egyértelművé tette számomra, hogy az emberek butítása a televízió csatornákon át 1-1 embertől függ, olyan témában véleményeket tudnak formálni, amihez nem értenek...) De mindegy, ezen az úton is lehet haladni és fejlődni, szabadon, szabad akarattal. Hálás vagyok hogy ezt a riportot meghallgattam és továbbítom mások felé is, hisz ebből a pozitív oldalt emelem ki, a Hölgy munkáját végzi. Viszont kétségtelen, ami a televízióban elhangzik, arra az emberek harapnak. Éppen ezért fontos Most számomra, hogy az MLM iparág előnyei ki lettek emelve, a munkahely teremtés jövője és a jelen is. 
Bill Clinton Egyesült Államok Elnöke nyilatkozata is fontos a network marketing iparágról. Az alábbi videóban meg lehet tekinteni. (érdemes teljes képernyőn)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!