2014. május 30., péntek

Apple, Google & Talk Fusion

Ma reggel kinyitom a szemem, még a kávémat sem ittam meg, egy cikk jött velem szemben az interneten. Természetesen azonnal elindultak a gondolataim, amiket ide le is írok és természetesen videókban megerősítem.
Ki is volt eddig a világ vezető?  Igen, Hölgyeim és Uraim, az Apple. A forrás itt elérhető, a teljes cikk olvasható e linkre kattintva:

Idén megtört az Apple uralma, hiszen már nem az "almalogó" a legértékesebb márka a legfrissebb felmérés szerint. Tudja, ki vette át a helyét?
A Millward Brown márkák értéke alapján összeállított toplistáját már nem az Apple, hanem a Google vezeti 158 milliárd dolláros (35 076 milliárd forintos) értékének köszönhetően. Ezzel szemben az "almalogó" 148 milliárdot ér, mely egy év alatt 20 százalékot veszített értékéből.
Igaz ugyan, hogy 4 százalékkal 107 milliárdra csökkent az IBM értéke, mégis sikerült megőriznie a harmadik helyét. A negyedikre viszont egy meglehetősen nagy ugrással a Microsoft lépett előre - egy év alatt a márka értéke ugyanis harmadával emelkedett, így már kicsivel több mint 90 milliárd dollárt ért. Ezzel együtt a tavalyi évvel ellentétben már az első négy helyen a technológiai szektor képviselteti magát.
A listán a legértékesebb, nem az imént említett szektorból származó márka a McDonald's 85,7 milliárd 
dolláros értékével.



Fantasztikus információk fül- és szemtanúi lehettünk május 28-án, amikor Bob Reina CEO és Alisson Roberts- Connect élő közvetítésben fontos bejelentéseket tett. A felvételt magyar szinkronnal meg tudod hallgatni, köszönet érte üzlettársaimnak (Vass Gábor, Angi József és Tolnai Miklósnak)
Mint ahogy a fenti információk és egyértelmű bizonyítékok arra, hogy a világ változik, gyorsan, nagyon gyorsan, s érdemes megfontolni hogy részese vagyok vagy lehetek ennek az iparágnak, vagy egyszerűen lemaradok mint a gyorsvonatról aki csak 1 másodpercet késik. Ajánlom szíves figyelmedbe az alábbi felvételt nagy képernyőn megnézni és felvenni velem a kapcsolatot. Elérhetőségeim! itt!


Én hálás vagyok, hogy szerves részese vagyok a Talk Fusion Vállalatnak! Az alábbi fotóra kattintva célirányosan az információk birtokába kerülhetsz, tudsz hozni 1 Döntést a Mostban a jövődről.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!