2014. június 26., csütörtök

Busswines for Home & Talk Fusion

A Talk Fusionosok hazaértek a sikeres 2014-es nyári Álom Nyaralásról 
Írta: Ted Nuyten, Business for Home
E fotóra kattintva bemutatom Neked azt az üzenetet, amely ha elér a szívedhez akkor cselekedj! 
Most!

A Florida központú videó kommunikációs és kapcsolati marketing vállalat a Talk Fusion jelenti, hogy a június 12-16 között a Hawaii Mauin megrendezett nyári Dream Getaway Álom Nyaralása hatalmas sikerrel zárult.
A cég világelső azonnal fizető kompenzációs rendszerét kihasználva a független munkatársak azért kapnak jutalékot, hogy megosztják másokkal is a Talk Fusion videó kommunikációs termékeit.
Azok, akik egy meghatározott időszak alatt egy bizonyos kvalifikációs szintet elértek, egy 5 napos 4 éjszakás nyaralást kaptak jutalmul a gyönyörű Grand Wailea Resort üdülőhelyen Mauin.
A Talk Fusion Connect nevű termékének 2014-es piacra bocsátását ünnepelte a cég a "Gyémántok a paradicsomban" akciójával, ami még könnyebbé tette a munkatársak számára, hogy kvalifikálhassák magukat az Álom Nyaralásra. A reakció hihetetlen volt, mivel megszámlálhatatlanul sok munkatárs látott neki a gyémánt szint elérésének a világ minden táján - sikerrel.
A Talk Fusion többek között az USA-ból, Indonéziából, Oroszországból, Japánból és még sok más országból ültette repülőre a sikeres munkatársakat és kényeztette az egybegyűlteket a tekintélyes Grand Wailea Resort luxus körülményei között a rendezvényen, amit sokan a cég eddigi legjobb Álom Nyaralásának neveztek.
"Csak azt tudom rá mondani, hogy 'húha'" - mondta Minh Ho Elnöki Kék Gyémánt szintű munkatárs. "A Talk Fusion egyet-földet megmozgatott, és mindent bevetett: ínyenc konyhát, luxus szállást, lélegzetelállító tengerparti kilátást és decemberben megismételjük!"
A "Gyémántok a paradicsomban" akcióra tapasztalt széleskörű reagálás hatására a Talk Fusion kiterjesztette a promóciót a következő Téli Álom Nyaralásra is, melyre december 4-8 között kerül sor ismét Mauin. Azok a munkatársak akik elérik a gyémánt szintet tiszteletjegyet kapnak a repülőútra Mauiba valamint egy 5 napos 4 éjszakás tartózkodást a jutalmuk a Grand Wailea Resortban saját maguk és egy vendégük számára. 
"Meg akarjuk mutatni a világnak, hogy a kemény munka a háttértől és a tapasztalattól függetlenül is a busásan megtérül egy ilyen nagy cégnél" - mondta Bob Reina alapító vezérigazgató. "Már alig várom, hogy lássam, mennyit érnek el a munkatársaink a következő öt hónapban."
A 2014-es nyári Álom Nyaralás teljes fényképes beszámolója megtekinthető a Talk Fusion hivatalos Facebook oldalán: official Talk Fusion Facebook page , a luxus ösztönzőről pedig többet is meg lehet tudni itt: TalkFusion.com/dreamgetaway.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!