2014. október 10., péntek

A TITOK


Néhány évvel ezelőtt nem értettem. Sokáig nem értettem. DVD-n megkaptam, egyedül néztem - volna - de nem értettem és elaludtam.
Változnak az idők. Minden változik, mi is változunk....
Furcsának találod az őszinteségemet? Mennyi emberben rejlenek pici apró szépítgetések, pici hazugságok, mert saját magunkkal nem merünk szembe nézni. Én ezt bevállalom. Miért? Azért mert fejlődés, változás van s ezt érzem a zsigereimben, gondolataimban, szívemben, lelkemben és a
történések sorozataiban.

A dolgunk: ne szabjuk meg a hogy-ant! A Varázslat és a Csoda az Univerzumban történik. A Titok lényege, hogy érezzük jól magunkat. Jó hangulat, boldogság, nem a felszínen, hanem bennünk.
Kívánság-tábla: első elkészült, részben. 58 éves vagyok, (jó....10 évet minimum letagadhatnék, de minek????) Most augusztusban történt ez meg. Megértettem és hálás vagyok Solya Beának, hogy elindultam. Most. Most-ban itt vagyok. Vannak feladatok? Megoldás előtt???? naná! Jönnek a pofonok? Ego? Megszokás? Igen. Amikor a legközelebbi családod tagjai is kitárt szemekkel néznek Rád, nem értik, nem értenek? Csak az volt a fontos, amikor pénz volt, sok pénz és adakozás. De ez csak pillanatnyi jó érzés.....igaz. De ha átértékeled saját magad belsőjét, egyértelművé kezd válni.
Egyet tudok határozottan: a Titok (magyarul) első alkalommal kötött le.
A Tudás, amire szükségem van bennem van.
Az Erő, amire szükségem van bennem van.
A Bőség, amire szükségem van bennem van.
A Szeretet, amire szükségem van bennem van.
A Titok bennem van, tehát nincs Titok. Én vagyok. Nyílt vagyok.
Én vagyok a saját megoldásom és akkor feltöltve érzem magam....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!