2014. november 29., szombat

Önfejlesztők Karácsonya

Szombat reggel van. Készülök a napra, reggeli rutinommal kész vagyok, le is írva. Szembe jött velem Szabó Péter üzenete, s egyből arra éreztem késztetést, ott a helyem. De arra is érzek késztetést, hogy Neked is átadjam ezt ez érzést.

 http://sikerterkep.hu/esemenyek/onfejlesztok-karacsonya/

Azt gondolom, ma már Magyarországon sokan tudjuk, ki is az a Szabó Péter? A legsikeresebb önfejlesztő tréner, számomra egyértelmű. Állj félre a saját utadból c. könyv írója, amelynek elolvasása és alkalmazása meghozta életemben a nagy-nagy változást, amiért hálás vagyok.
Megjelent a 2. könyve is  "Van élet a halál előtt" címmel néhány hete jött ki a nyomdából, amely még nem áll rendelkezésemre, itt a lehetőség hogy december 14-én megvásároljam, amit ajánlok Neked is szeretettel. Én ott leszek, s arra kérlek, ha Te is szeretnél részt venni, jelezd felém mindenképpen, hogy együtt, magasabb szintű energiával töltsünk el egy olyan napot, amely szenzációs lesz, remek előadókkal.

Az alábbi fotóra kattintva részletekről is olvashatsz. Irj nekem e-mailt, iratkozz fel jobb oldalt, keressél meg és együtt legyünk ott minél többen.
Nagyon szimpatikus számomra, hogy a belépő jegy 100 %-ban levásárolható ott a helyszínen, így akár mindkettő könyvet is meg tudod Most vásárolni!

1 éve lesz éppen ezen a napon, amikor szintén részt vettem a 3. Sikertérkép Rendezvényen. Különleges nap volt, tele energiával és megismertem Tilk-Lippai Mariannát, amiért hálás vagyok.

 http://sikerterkep.hu/esemenyek/onfejlesztok-karacsonya/

Izgatott vagyok, nem véletlen. Az előadók közül Szabó Péter és Tilk-Lippai Marianna is hozzájárult a november 20. december 20. közötti "Év Emberei" pályázat nyereményeihez, amely még jelen pillanatban is vonzza a szponzorokat, hiszen folyamatosan jönnek még felajánlások, mivel igen szimpatikus a kezdeményezés, amelyről itt olvashatsz bővebben.

Jómagam is szeretnék egy kedves, Karácsonyi Ajándékot megmutatni számodra. Szponzoraink között szerepel egy olyan csodálatos MAGYAR VÁLLALAT felajánlása is, amely az otthonodba viheti a saját "online boltodat", az egészséget, a saját magunkkal való törődést. 

Egy szlogenem, amely szívemből fogalmazódott meg: 

"Vigyünk Szeretetet minden nap az életünkben, Karácsonykor csak öltöztessük ünneplőbe"

Ajándékozd meg Önmagadat 14-én, Családodat Szeretettel, békével és egészséggel, öltöztesd ünneplőbe, nyisd ki saját online boltodat ahogy én is (NE vásárolj drága holmikat, nem lesz értéke).  Megtanultam, másolni jó, mert kitaposott útra tudok rá térni. 
Boldog és hálás vagyok, örömömet szeretném megosztani Veled. Kérdésed van, írj nekem, a jobb oldali "Szeretetet panelen" jelzed a szándékodat, felveszem veled a kapcsolatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!