2014. április 6., vasárnap

Tampa

Tampa Talk Fusion Világtalálkozó


Most zajlik a Talk Fusion világtalálkozó Tampában. Magyarországot üzlettársaink képviselik, izgatottan várjuk a fantasztikus bejelentéseket, történeseket, hisz TÖRTÉNELMET írunk.
Büszkeségeink:


Első bejelentés, hogy elindult a világon egyedülálló weboldal minden Talk Fusion üzlettárs részére! Mit jelent ez nekem? és mit jelenthet Neked? Nem kell százezreket, milliókat költened a weboldalad létrehozására, hisz itt A-tól Z-ig minden egy helyen vállalkozásod fellendítésére, vagy hálózatépítőként részesedni az internet  iparágból, ami Most is egyedülálló és nem másolható!

Ide kattintva meg tudod tekinteni!  

 

 

Hamarosan megjelenik a mi saját új közösségi média szolgáltatásunk videó közösségi oldala a "Voice"! A Talk Fusion már az egyik legmagasabb rangú honlap a világon, és a "HANG" megy, hogy segítsen nekünk, és még fontosabb, hogy növeli a világháló forgalmat, és segít abban, hogy a vállalkozások szintre soha nem látott növekedést érjenek el! Add hozzá a vadonatúj toborzó honlapot, http://1436358.jointalkfusion.com/overview.asp a mix, amely élesben megy már és megállíthatatlanok leszünk!" 

 

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!