2014. október 29., szerda

A Megbocsátás

"A megbocsátás nem változtatja meg a múltad. De kiszélesítheti a jövőd." - Paul Boese.


Az igazi egészség és boldogság útja a megbocsátás. Ha nem ítélkezünk, elengedjük a múltat és jövőnket megszabadítjuk a félelemtől. Ha így teszünk, meglátjuk, hogy mindenki a tanítónk és hogy minden pillanat újabb lehetőség a boldogságban, békében szeretetben való gyarapodásra. A minap olvastam és nagyon tetszett: "a gyerekeket nem gazdagságra hanem boldogságra kell tanítani" Egyetértek ezekkel a gondolatokkal, sőt a "Tudatosan Szupernagyival" egyik legfontosabb üzenete és küldetése.

Ki az az ember, akinek nem volt az életében olyan lépés, cselekedet, gondolat, amire nem büszke. Én vállalom, voltak az életemben bőségesen, a felismerések pedig igen fájdalmasak. Egyet tudok, jó szándék vezérelt. 


Hálás vagyok tanítóimnak, de a Mesternőmnek különösen,  Solya Beának, akinek köszönhetem, hogy a felismerés, felismerések megérkeztek a szívemben. Hálás vagyok hogy részese lehetek a La Dolce Vita Lifestyle-nak, az 1 éves programnak, amelynek célja és szándéka: a tisztán látás, a megérdemelt boldogság, a tanulás és tanítás a  Nőknek akik mernek álmodni. Én álmodtam egy Nagyot, s a csodálatos úton elindultam. Szándékom továbbá, hogy az a korosztály, amiben én is vagyok, az igazi boldogság, a nagyiság, a biztonság, a szeretet és a szabadság kiemelt hírnökei legyenek. Na a pénzről, az elkényeztetésről, a kihasználtságról szóljon, hanem az igazi szabadságról, szeretetről, amit én tapasztalok. Szándékom hogy a Megbocsájtás, a Szeretet & az Anyagi Bőség a jövő nemzedékének igazi boldogság tükörképe legyek.
Ha meglátogatod az oldalt, Te is tapasztalni fogod ami én már átélek a mindennapokban, életem részévé vált. Gyakorlom a megbocsátást elsősorban saját magamnak, de boldogan szabadítom fel a negatív energiákat még akkor is, ha nem a legkellemesebb pillanatokat élem meg. De szembe nézek és vállalom a felelősséget. A megbocsátást. Ahogy az idézetben is van, a megbocsátás nem változtatja meg a múltat, a történteket, de a jövőmet nem engedhetem meg magamnak hogy a múlt befolyásolja. Boldog vagyok, hálás vagyok és tudom, hogy példával járok sok ember előtt és ez csak növekedni fog. Tudom, hogy a megbocsátás - ami belülről jön, szívből jön, eléri a jutalmat, a megbocsátást. Saját magamnak biztos. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, legyen véleményed!